T
e
c
h
n
o
 L
i
f
e

V současné době si rozhodně nikdo nemůže stěžovat na výběr zdravotnických potřeb, ale rovněž i léčiva. Nicméně mnohdy nám v tom může bránit cenová relace nebo momentální nedostupnost. Poté mnohdy nezbývá, než vyhledat náhradu nebo zase počkat, až se doplní zásoby v lékárně. Přesto by šlo možná všechno mnohem rychleji, pokud by se dal prostor mladé a aktivní farmaceutické organizaci, která se zaměřuje rovněž na to, aby zdraví překypovalo v každém z nás. Navíc její perfektně vybudovaný projekt a nasazení je možné realizovat po celé naší republice, ale i po celé Evropě a dalších zemích.

Vlastní logistická síť

Farmaceutická společnost Techno Life již nyní spolupracuje s řadou lékáren, ale rovněž s lékaři, nemocnicemi, zdravotními středisky a dokonce i výzkumnými ústavy. Vybudovali skvělou vlastní logistickou síť, která jim samozřejmě dává možnost léčiva i materiál dopravit rychle a spolehlivě na místo určení. Výhodou je, že se jedná rovnou o flexibilního výrobce a distributora léčiv, tudíž společnost disponuje i širokou škálou tohoto sortimentu. Navíc každý jejich klient získá ještě mnohem víc a to je kompletní servis, který nespočívá jen v distribuci léčiv, ale také se klient dozví o jejich výrobě, možnosti úhrady ze zdravotního pojištění, případně registraci léčiva. Společnost pečlivě sleduje kvalitu nabízených produktů a kontroluje každou šarži, i přesto, že spolupracuje pouze s certifikovanými partnery.

E-shop pro velkoodběratele

V současné době potěší komerční odběratele, což jsou především lékárny s registrací, e-shop s nabídkou zajímavých produktů, o kterých se lze dozvědět přímo z jejich dostupných webových stránek. Po provedené individuální registraci do systému internetového obchodu, objednávky probíhají velmi rychle. Všichni zaměstnanci jsou pravidelně školeni a řídí se všemi změnami zákonů, což je úplně skvělá a rychlá možnost spolupráce.

Děkuji za váš zájem.