T
e
c
h
n
o
 L
i
f
e

Dříve platilo, že bychom si měli posilovat imunitu především na podzim a v jarních měsících. V současné době se doporučuje pečovat o sebe v tomto ohledu po celý rok. Stále na nás útočí viry. A vůbec nezáleží na ročním období. Zvýšit odolnost organismu můžeme několika způsoby.
• Nejdůležitější je pochopitelně zdravý životní styl.
– Jeho základem je dostatek spánku.
– Mnoho lidí trpí dlouhodobým spánkovým deficitem, a to se odráží na jejich zdravotním stavu i psychice.
Vědci prokázali, že lidé, kteří spali jen polovinu doporučené doby (čtyři hodiny denně) se snížilo množství protilátek bojujících proti chřipce až o polovinu. Spánek tedy rozhodně není ztrátou času, ale nutností. Důležité je také obohacení jídelníčku o zdravé potraviny. Je to především zelenina, ovoce a také produkty, které zajistí rovnováhu střevního mikrobiomu.
Kvalitní doplňky stravy
Se stravováním souvisí vitamíny a minerály. Přesto, že do jídelníčku zařadíme zmíněnou zeleninu, nemusí být příjem potřebných látek vždy dostačující. Zvýšit příjem vitamínů a minerálů bychom měli především v období zvýšeného rizika nákazy virovým onemocněním anebo v době, kdy probíhá rekonvalescence po nemoci či úrazu. Tělo se pak dokáže se všemi problémy snáze vypořádat. Na trhu je nepřeberné množství doplňků stravy. Ale jen určité procento je skutečně účinné a kvalitní. Proto bychom měli vybírat pečlivě a spoléhat se na ověřené výrobce.
 Společnost Techno Life s.r.o. spolupracuje s výzkumnými ústavy, lékaři, lékárnami a dalšími zdravotnickými institucemi.
 Výsledkem této spolupráce jsou dokonale vyvážené a účinné doplňky stravy, které mohou být univerzální anebo zaměřené na určitý problém.
Tento výhradní distributor a výrobce léčiv a zdravotnických potřeb nabízí svým klientům kompletní servis, do kterého je zahrnuta registrace léčiv i možnost úhrady ze zdravotního pojištění.

Děkuji za váš zájem.